25% BULK KORTING

Fit people. Fit planet.

Ons verhaal

Vegan Fit Factors is ontstaan daar waar passie voor sport, gezonde voeding, ondernemerschap en de noodkreet om onze planeet terug in balans te brengen (voordat het te laat is) bij elkaar zijn gekomen! 

Gelukkig is er een steeds groter, breder en betaalbaarder assortiment veganistische voeding beschikbaar. Daarnaast zijn dit soort producten niet alleen nog maar te vinden bij speciaalzaken, maar ook in de grotere supermarkten en online. Hier zijn wij enorm blij mee en dit stimuleren we dan ook enorm.

Daarentegen hadden wij als fervent sporters ook de behoefte om extra vegan nutrition in te nemen voor, tijdens of na onze training. Naast het feit dat vegan voedingssupplementen beter zijn voor het milieu en er bijvoorbeeld geen lactose in zit (waar veel mensen allergisch voor zijn of een slechte huid van krijgen), beschikken vegan supplementen ook over meer vezels en een hogere verscheidenheid aan voedingsstoffen.

In de afgelopen jaren hebben wij veel verschillende soorten en smaken vegan supplementen geprobeerd. Helaas konden we geen vegan supplementen vinden die net zo lekker smaakten en/of net zo’n fijne structuur hadden als de niet-vegan varianten. De één had absoluut niet de verwachte smaakt, de ander mixte niet lekker en bleef heel korrelig. Er waren er zelfs bij die zo chemisch van smaak waren dat we ze niet eens op wilden drinken.

Na een jaar van kwaliteitstesten, smaken proeven, mixen en het gehele proces een aantal keer opnieuw, presenteren we met trots ons eerste assortiment, volledige bestaande uit vegan voedingssupplementen!

Kernwaarden Vegan Fit Factors:
- High quality
- Best flavours
- Perfectly mixable 

Onze Missie

Onze missie is om de mensen op onze planeet te inspireren en te helpen om fit en gezond te leven door betaalbare, veganistische voedingssupplementen, superfoods en sportbenodigheden te ontwikkelen, die onschadelijk zijn voor onze planeet.

Onze Visie

Creëren van een fittere en gezondere wereld voor zowel de toekomst van mens als planeet.

Doelstellingen

 1. In 2028 willen wij naast de beste veganistische voedingssupplementen ons assortiment uitgebreid hebben met onderstaande producten, welke allemaal zullen worden verpakt in 100% gerecyclede verpakkingen.
  1. Superfoods
  2. Milieu bewust geproduceerde sportkleding & sportbenodigheden
  3. Milieu bewust geproduceerde fitnessattributen

 2. In 2035 willen wij er voor zorgen dat niet alleen ons assortiment bestaat uit volledig milieubewust geproduceerde artikelen en verpakkingen, maar dat ook onze gehele logistieke keten energieneutraal is.

 3. Naast de twee bovenstaande doelstellingen, willen wij voorop lopen in de ecologische revolutie!
  1. Een revolutie die ervoor gaat zorgen dat gezonde voeding goedkoper wordt dan ongezonde voeding.
  2. Een revolutie die ervoor gaat zorgen dat eenieder de mogelijkheid heeft om te sporten en te bewegen.
  3. Een revolutie die ervoor gaat zorgen dat welvaartsziektes het verliezen van de absolute wil om fit en gezond te leven.
  4. Een revolutie die ervoor gaat zorgen dat zowel mens als planeet volledig in balans zijn!

#JoinTheMovement     

Wij hopen dat jij samen met ons voorop wilt lopen in de ecologische revolutie. We willen samen met jou een community opbouwen die als één van de pilaren fungeert voor de ecologische revolutie!

Dit willen we bereiken met behulp van sport & bewegen, onze voedingssupplementen en ons netwerk.
Daarbij begrijpen we maar al te goed dat niet iedereen (direct) volledig vegan kan worden of wilt zijn. Onze producten zijn producten tenslotte voor iedereen. Sterker nog: het gaat helemaal niet eens om het feit of principe dat men vegan moet worden. Het gaat om het principe dat we er met zijn allen, en ook echt alleen met zijn allen, voor kunnen zorgen dat we onze mooie planeet weer volledig in balans krijgen.

Op die manier kunnen ook de generaties na ons genieten van al dat moois dat moeder aarde ons te bieden heeft. Lijkt ons wel zo eerlijk, toch?

De start van deze revolutie zit hem niet alleen in het nuttigen van gezonde en eventueel veganistische voeding, maar ook in feit om bewust om te gaan met moeder aarde en vooral met je eigen lichaam. Dat is waar het begint. Jouw lichaam, is jouw tempel!
Zorg dat je in balans bent. Dat zit hem in een stukje fysiek aan de hand van sporten en voeding. Maar dat zit hem ook in een stukje mindset. Tussen de oren moet het ook in balans zijn. 

Aan de hand van onze community proberen we een breed draagvlak te creëren. We willen mensen inspireren om te gaan sporten, gezond te eten en de juiste mindset te krijgen!
Samen zijn we sterker dan alleen en misschien ontmoet je via deze community wel iemand die jou goed kan ondersteunen met het vinden van de gewenste balans.

Als wij ervoor zorgen dat we qua body and mind volledig in balans zijn kunnen wij er namelijk voor zorgen dat we onze mooie planeet ook weer terug in balans krijgen. We hopen van harte dat je je wilt aansluiten bij onze ideeën en onze community. En natuurlijk: als je zelf ideeën hebt over wat wij beter kunnen doen of we een breder draagvlak kunnen creëren of hoe we onze community nog groter kunnen maken. Be our guest! Iedereen kan van elkaar leren!

Tot slot hebben we nog een Fitblog en tal van vegan recepten om je te inspireren en te helpen om fit en gezond te leven.

Samen naar een fittere en gezondere wereld waarbij mens en planeet in volledig balans zijn!

Fit people. Fit planet. #JoinTheMovement