GRATIS BCAA bij een bestelling vanaf € 50,-

Reviews

Based on 102 reviews
83%
(85)
13%
(13)
2%
(2)
0%
(0)
2%
(2)
Lange zoektocht eindelijk voorbij

Ik ben super moeilijk als het gaat om textuur en deze shake is dun genoeg en niet korrelig. Ik zag in andere reviews dat men de smaak te sterk vond ma dat vind ik totaal niet. Het lekkerste is het met kokoswater want met water vind ik hem lichtelijk een pap smaak hebben waar ik nie zo lekker op ga. Dat is dan ook de enige reden wrm ik geen 5 sterren geef maar ik ben vaste klant vanaf nu. Please niet het recept aanpassen

het werkt

de pijn in de buitenkant van mijn bovenbenen is weg, elke dag maak ik een milkshake en dit werkt eindelijk. nooit meer iets anders

Eindelijk een lekkere proteine poeder gevonden!

Enorm blij met deze heerlijke pistache proteine poeder. Het is makkelijk te mixen en heeft echt een heerlijke pistache smaak.

Prima spul dat Vegan Fit Factors Protein

Of het z'n werk doet moet natuurlijk nog blijken maar de smaak (vanille) is goed en het lost perfect op in m'n smoothie.

Pistache smaak

Veel te veel kleurstof. Lost totaal niet goed op.

Heerlijk!

Heerlijk! Zeker een aanrader 😍

My number 1!

Is vegan (!), clear website, friendly personnel, quick delivery & even a present box even though I ordered later than your aktie started. I noticed it all! Thank you for being so attentive ;) We appreciate you

Vegan whey (vanille smaak)

Lekkere smaak en goede vegan optie! Niet te zoet.

Nog steeds fijn product

Na enige tijd weer besteld en blijft voor mij het beste product. Lekkere pistache smaak. Lost prima op en fijne manier zonder dierlijk product aan je proteïne te komen.

Bestelling was verlaat maar kreeg attentie en persoonlijk briefje

Zeer tevreden over bestelling ondanks verlate bezorging. Het is heel netjes opgelost door een attentie en handgeschreven briefje!

Vegan Fit Factors Protein (908g)

K
VFF Tastingpakket
Kim van Oosterhout
Prima !!

Snelle levering. De smaken zijn wel wat chemisch en de zoetstof proef je heel duidelijk maar toch wel de beste vegan protein tot nu toe!

Shake

Geintje .lekkere shake .mooi op prijs .aanrader

Super lekkere shake!!

Heb de pistache variant besteld en hij is echt heerlijk. Klontert ook niet, dus heel makkelijk te shaken. Krijg ook geen last van mijn buik bij deze shake, dus deze hou ik er zeker in!!

Top!

Snel geleverd en ondanks dat ik het effect nog niet echt kan meten, lijkt het me een prima creatine! heel fijn poeder en een grote pot.

BCAA

Top product!

Top

Goed product a sahh

R
Vegan Protein Granola
Roland Staneke

Goed en beter als de supermarkt producten, erg smaakvol

Het is erg lekker

Erg lekker!

Lekker drankje! Goeie boost voor het sporten, moet wel echt vlak voor het sporten gedronken worden.

Wel oke

De versie hiervoor was veel lekkerder, deze is op zich wel oke als je eraan gewend bent. Voordeel is dat deze ook lekker met alleen water is ipv plantaardige melk.

Snelle levering en goed product!

Het product was er erg snel en is van goede kwaliteit!

Hele fijne shakes !

Fijne shakes.
Wat mij tot nu toe gigantisch helpt om aan mijn eiwitten te komen op een dag :)

Elke dag ontbijt

Voor mijn partner heb ik het aardbei eiwit poeder in huis gehaalt. Op advies van een collega die aangaf dat het naar de milkshake van de mac donalds smaakt [ja mij niet gezien maar velen vinden dat heeeerlijk].

Vooral voor kieskeurige eters en gevoelige ochtenden, is een shake als deze ideaal, voor het eerst in 3 jaar heb ik hem voor 4 dagen achter elkaar zien ontbijten!?

Voor mensen die wat zwaarder lichamelijk werk doen zoals hij, samen met selectief smaak en hongergevoel is het lastig om genoeg eiwitten binnen te krijgen voor zijn spieren om te herstellen.

Na 2 weken -en dit kan ook te maken/gestimuleerd zijn door veel andere levensveranderingen, almost never one cause - is zijn lichaam en ook mentale gesteldheid aan het veranderen op een gezonde manier. Hij heeft na een lange werkdag meer energie zowel fysiek als mentaal. En ook smelt ik echt weg als ik nu naar de vorm van zijn spieren kijk. Alsof ze fluffy zijn geworden? Ik kan het niet goed uitleggen. Niet perse groter, maar beter in verhouding, alsof de spieren gewoon meer vol zijn.

Het is gewoon fijn om te zien dat een man die moeite heeft soms met goed voor zichzelf zorgen qua voeding, dankzij een product als dit waarvan hij de smaak lekker vindt, regelmaat en energie en een fysieke boost heeft gevonden! We zullen het zeker nog een keer kopen.